Akademisk sagsbehandler til Hjemmeværnskommandoen [Denmark]


 

Har du helhedssyn, er analytisk, gode samarbejdsevner og vil arbejde på strategisk niveau med betjening af topledelsen?

Kunne du godt tænke dig muligheden for at vise dine stærke kompetencer inden for analytiske anlæg, initiativ og samarbejde i rammen af selvstændig sagsbehandling, strategisk planlægning og løsning af komplekse opgaver, der ofte falder sammen i tid og rum?

Så bør du søge denne stilling som akademisk sagsbehandler i Hjemmeværnskommandoens Ledelsessekretariat.

Om os

Hjemmeværnet er en militær beredskabsorganisation, der altovervejende er baseret på frivillige soldater, og som er direkte underlagt Forsvarsministeriet. Hjemmeværnskommandoen omfatter Chefen for Hjemmeværnet og Den Kommitterede for Hjemmeværnet, der til sammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt endvidere Hjemmeværnsstaben.

Hjemmeværnskommandoen er ansvarlig for opstilling og uddannelse af personel og enheder, herunder løsning af militære opgaver for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt hjælp til Politiet og civile myndigheder. Du kan eventuelt orientere dig yderligere på hjemmesiden HJV.DK.

Om stillingen

Du vil som sagsbehandler blive en del af Hjemmeværnskommandoens Ledelsessekretariat, og vil indgå i et team på 12 professionelle og engagerede militære som civile medarbejdere.

I det daglige vil arbejdet bestå af udarbejdelse af bl.a. produkter til støtte for staben.
Dialog med og håndtering af henvendelser fra eksterne interessenter, frivillige i Hjemmeværnet og andre myndigheder på Forsvarsministeriets område.
Udarbejdelse og kvalitetssikring af oplæg til bl.a. Hjemmeværnsledelsen og chefen for Hjemmeværnsstaben.

Du vil blive eksponeret bredt i Hjemmeværnet, da du som sagsbehandler vil blive involveret i såvel strategiske som sensitive opgaver. Dine stærke kommunikative evner og din strukturelle samt analytiske tilgang til opgaveløsninger bringer du også i anvendelse, når du repræsenterer Ledelsessekretariatet i fx tværgående arbejdsgrupper internt som eksternt.

Ledelsessekretariatets medarbejdere planlægger, koordinerer og gennemfører en række små og store arrangementer som fx chefmøder og konferencer.

Stillingen kræver en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet, da du vil skulle navigere imellem løsning af komplekse sager med fokus på udvikling og mindre driftsrelaterede opgaver i løbet af arbejdsdagen.

Arbejdet foregår i et intensivt, professionelt og løsningsorienteret miljø, som blandt andet kræver, at du til tider har fleksibilitet i forhold til arbejdstid og formår at følge alle opgaver til dørs.

Opgaverne løses i en god og kammeratlig tone, og vi er bevidste om værdien af godt humør.

Der er tale om en stilling med fast tjenestested i Vordingborg, hvor du har mulighed for kontorplads i Kastellet København, ligesom aftale om hjemmearbejde efter statens retningslinjer er muligt.

Om dig

Vi forventer, at du er fuldmægtig/specialkonsulent eller har tilsvarende akademisk niveau. Du har god erfaring på arbejdsmarkedet og gerne kendskab til at arbejde i en statslig myndighed. Du har personlig og faglig gennemslagskraft, idet du anvender dine faglige argumenter og fakta samt sætter dig i modtagerens sted.

Du er af natur konstruktiv, besidder høj integritet, har analytisk sans og helhedsforståelse, der sikrer, at der balanceres i hensynet mellem opgaveløsningen, ressourcerne og til tider korte terminer. Du er udpræget en holdspiller, der kan skabe og bevare gode relationer på tværs i såvel staben som med samarbejdspartnere i Forsvarsministeriet, sideordnede styrelser og underliggende myndigheder. Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, udviser eksekveringskraft og selvstændigt driver dine opgaver fremad.

Som person er du nysgerrig og har et stort gå på-mod. Du kan lide at arbejde med en blanding af generelle og konkrete sager, herunder med fokus på udvikling og optimering.

Sidst, men ikke mindst, har du let til smil og værdsætter en uformel tone blandt kolleger.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelse vil kunne ske som fuldmægtig eller specialkonsulent, idet stillingens detaljerede indhold vil blive tilpasset dine kompetencer og erfaring.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a.
kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommandørkaptajn, Henrik Guastella Lindstrøm på tlf. 2327 8556 elle major Kim Broberg på tlf. 4186 0280.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Mia Nordbeck Carlsson, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19937 eller mail:FPS-MNC@mil.dk.

Ansøgningsfristen er den 7. september 2023, hvor samtaler kan forventes i uge 37.
Tiltrædelse vil være snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Du opfordres til at vedhæfte dokumentation for relevant uddannelse. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Som arbejdsplads fokuserer vi på vores medarbejderes trivsel i forhold til blandt andet work-life-balance, fleksibilitet, kompetenceudvikling og medarbejderinvolvering. Vi har faglige miljøer og lægger vægt på videndeling på tværs, proces- og helhedsforståelse og en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

GENEREL INFORMATION


Tjenestested

Vordingborg, Danmark

Geografi

Region Sjælland

Organisation/Værn

Hjemmeværnet

Funktionsniveau

C300

Ansøgningsfrist

07.09.2023

Indrykningsdato
24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال