Täytäntöönpanosihteeri (Täytäntöönpanoyksikkö) [Finland]


 

TYÖPAIKAN ESITTELY
Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen ja oikeudenmukaisuus. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua.

Rikosseuraamuslaitos on valtakunnallisesti toimiva virasto, jonka toimialueena on koko maa. Rikosseuraamuslaitos koostuu neljästä vastuualueesta, joita ovat kehittäminen ja ohjaus, asiakasprosessit, hallinto- ja tukipalvelut sekä operatiivinen toiminta. Lisäksi organisaatioon kuuluvat sisäinen tarkastus, johdon tuki, viestintä ja kansainvälinen toiminta.

$ads={1}

Operatiivisesta toiminnasta vastaavaan vastuualueeseen kuuluu 11 rikosseuraamuskeskusta, jotka koostuvat alueittain vankiloista ja yhdyskuntaseuraamustoimistoista.
Työpaikan tiedot: Täytäntöönpanoyksikkö, Kuopion toimipaikka Hapelähteenkatu 1 70100 Kuopio
Täytäntöönpanoyksikkö, Vantaan toimipaikka Vernissankatu 2 A 01300 Vantaa
Täytäntöönpanoyksikkö, Turun toimipaikka Mathilda Wreden katu 1 20380 Turku

TEHTÄVÄN KUVAUS
Rikosseuraamuslaitoksessa on haettavana täytäntöönpanosihteerin määräaikainen virkasuhde ajalle 1.9.2023-31.8.2024. Aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Täytäntöönpanosihteerin määräaikainen virkasuhde sijoittuu asiakasprosessien vastuualueelle täytäntöönpanoyksikköön, jonka kansallisen täytäntöönpanon tiimien virkapaikat sijaitsevat Kuopiossa, Turussa ja Vantaalla. Työskentelypaikka voi olla joku näistä.

Rikosseuraamuslaitoksen täytäntöönpanoyksikkö vastaa vankeusrangaistuksen ja sakon muuntorangaistuksen muodollisesta täytäntöönpanosta, tutkintavankeuden hallinnollisesta toimeenpanosta sekä täytäntöönpanon kansainvälisistä tehtävistä.

Täytäntöönpanosihteerinä työskentelet osana täytäntöönpanotiimiä ja tehtäviisi kuuluu valmistella ja esitellä täytäntöönpanoon liittyviä erilaisia hallintopäätöksiä, kuten rangaistusaikapäätöksiä. Täytäntöönpanosihteerinä teet etsintäkuulutuksia, vastaat täytäntöönpanorekisterin ylläpidosta, hoidat täytäntöönpanon asiakirjoja koskevia tietopyyntöjä sekä vastaat sakon muuntorangaistuksen maksuajan määrittelystä ja seurannasta. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu tutkintavankeuden hallinnollisen toimeenpanon prosessin mukaisia tehtäviä sekä virastopostin käsittelyä. Täytäntöönpanosihteerinä osallistut myös muodollisen täytäntöönpanon prosessien kehittämiseen.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Oikeudellisesta koulutuksesta on tehtävässä hyötyä.

Odotamme sinulta rangaistusten muodollista täytäntöönpanoa ja tutkintavankeuden hallinnollista toimeenpanoa koskevan normiston hallintaa sekä rikosprosessin tuntemusta. Lisäksi odotamme sitoutumista Rikosseuraamuslaitoksen arvoihin ja tavoitteisiin.

Arvostamme hyviä IT-taitoja, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä paineensietokykyä.

Tiimityössä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat avainasemassa. Suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässä ruotsin ja osin myös englannin kielen osaamista.
Tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Kielitaitoa koskevana kelpoisvaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 290/2022). Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Palkkaus määräytyy Rikosseuraamuslaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason VT7 (2130,78 €) mukaisesti. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Aloittavan henkilön kokonaispalkka on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen yleensä n. 2400-2650 eur/kk.
Tarjoamme sinulle:

aidosti merkityksellisen, kehittyvän työn luotettavan työnantajan palveluksessa
hyvää vuorovaikutusta ja työtovereita, joita on ilo tuntea
kannustavan ja tasa-arvoisen ilmapiirin
etätyömahdollisuuden ja joustavuutta
tasapainoa työn ja muun elämän välillä
laajan työterveyshuollon
ateriaedun
työmatkaedun
kulttuuri-/liikuntaedun

Sijaisuus tai sopimuksen mukaan
Määräaikainen (12 - 24 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (valtion virkamieslaki 19.8.1994/750 10§).

Valtion virkamieslain 8 c §:n (19.12.2017/948) mukaisesti nimitysharkinnassa otetaan huomioon hakijan nuhteettomuus.

Kurkista riseläisten arkeen:
#töissärisessä
Instagram @rikosseuraamus
Youtube: Rikosseuraamuslaitoksen videokanava
Sähköposti- ja kirjehakemukset, tietosuojaseloste: Toivomme hakemuksia ensisijassa sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Muulla tapaa tehtävää hakeneiden tiedot viedään rekrytointijärjestelmään.

Huomaathan, että tehtävää hakeneiden nimet ovat julkisia.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä: https://www.rikosseuraamus.fi/fi/index/yhteystiedot/tietosuoja.html
ID: 25-646-2023

Yhteystiedot: Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Rikosseuraamuslaitos Lintulahdenkatu 5 00530 Helsinki
Hannele Ahonen, Erityisasiantuntija, tiimivastaava, 029 568 5904, [email protected]
Anna Komi, Erityisasiantuntija, tiimivastaava, 050 387 8165, [email protected]
Annika Sihvonen, Erityisasiantuntija, tiimivastaava, 050 442 0901, [email protected]
Työpaikan osoite: 00530 HELSINKI
Työ alkaa: 01.09.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 13:00
Jätä hakemus: https://haku.valtiolle.fi/spa/public/apply?guidAssignment=10ee6c5d-b367-...
Ilmoitus jätetty: 24.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 465c5a41-0470-4e2d-ab16-7aa76bc4df94

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Rikosseuraamuslaitos
Helsinki
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 24.05.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال