Sosiaaliohjaaja [Finland]


 

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt Turun A-klinikalle sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

YKSIKKÖ

Turun A-klinikka tarjoaa apua päihteisiin ja muihin riippuvuusongelmiin liittyvissä ongelmissa. Turun A-klinikalla työskentelee ammattitaitoinen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lääkäreitä, sosiaaliohjaajia, sairaanhoitajia ja ohjaajia. Teemme hyvin tiivistä yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan Nuorten ja perheiden palveluiden kanssa hyödyntäen näin erityisosaamista yli yksikkörajojen. Palveluihimme kuuluu myös sivuvastaanottotoiminta.

TEHTÄVÄ

Tavoitteenamme on auttaa asiakasta päihde- ja muihin riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Haemme työryhmäämme mukaan sosiaaliohjaajaa, joka vahvistaisi mukavaa työryhmäämme omalla osaamisellaan. Sosiaaliohjaaja tarjoaa asiakkailleen tavoitteellista avokuntoutusta. Avokuntoutuksemme sisältää mm. yksilövastaanottoja ja ryhmätoimintoja. Sinulla on mahdollisuus olla mukana myös digitaalisissa palveluissamme, kuten Verkkoterapiassa ja Previct-lisätuen käytössä. Sosiaaliohjaajat toimivat moniammatillisen työryhmän sosiaalialan asiantuntijoina. Työ saattaa sisältää myös palveluja sivuvastaanotollamme Varsinais-Suomen alueella.

MITÄ EDELLYTÄMME

Sinulla tulee olla sosionomin tutkinto (tai vastaava aikaisempi tutkinto) sekä B-ajokortti mahdollista sivuvastaanotolla työskentelyä varten. Lisäksi toivoisimme, että sinulta löytyisi kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Ammattitaitoinen työryhmämme auttaa ja ohjaa varmasti, joten alan konkari sinun ei tarvitse olla. Hyvä asiakaskokemus on meille ehdottoman tärkeää, joten toivomme sinun olevan helposti lähestyttävä, innostuva ja innostava. Positiivinen asenne on loistava lisä. Meillä jokainen työntekijä suorittaa tietyt LOVe-lääkehoidon osaamisen tasot ellei niitä ole entuudestaan suoritettuna. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla päihdetyön näköalapaikalla osana kannustavaa ja ammattimaista tiimiä organisaatiossa, joka tarjoaa huippuosaamisen alalta. Meillä saat myös: kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, jatkuvaa työnohjausta, hyvän perehdytyksen ja oman mentorin, työryhmän tuen mielenkiintoisessa työssä, apua ja tukea työryhmässäsi työskentelevältä lähiesimieheltä, mahdollisuuden päästä mukaan hyödyntämään myös kehittyviä digitaalisia palveluitamme sekä mahdollisuuden lisäkouluttautumiselle. Kannustamme ja tuemme mm. mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon suorittamista mikäli sinulla ei vielä sitä ole. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä.

PALKKAUS

Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen pohjautuvan peruspalkan lisäksi tarjoamme tehtäväkohtaista ja henkilökohtaista lisää A-klinikan palkkaperusteiden mukaisesti, esimerkiksi lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jaana Viitanen, p. 050 523 5139, [email protected].

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: https://www.a-klinikka.fi/toimipisteet/turku/a-klinikka-turku

Yhteystiedot: Jaana Viitanen [email protected] 050 523 5139
Työpaikan osoite: Ajurinkatu 2, 20100 TURKU
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: 01.08.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.05.2023 20:59
Jätä hakemus: https://a-klinikka.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=428&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 11.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 26a72885-9136-47ef-b5b1-545512a1aa1f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


A-klinikka Oy
Turku
Varsinais-Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.05.2023


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال